THE GREATEST GUIDE TO خواص عناب در طب سنتی

The Greatest Guide To خواص عناب در طب سنتی

The Greatest Guide To خواص عناب در طب سنتی

Blog Article

از دیگر خواص عناب تازه و خشک برخورداری آن‌ها از ویتامین‌های گروه ب است. عناب خشک منبع بسیار خوبی از پیریدوکسین (ویتامین ب ۶)، تیامین، نیاسین، اسید پانتوتنیک و ریبوفلاوین است.

پیشنهاد میکنیم برای آشنایی با انواع چربی خون به مقاله مربوطه مراجعه نمایید.

نقش تغذیه مناسب در سلامتی و کیفیت زندگی افراد بر هیچکس پوشیده نیست. با مصرف مواد غذایی مقوی و سرشار از فواید می‌‌توانیم از بسیاری از امراض و مشکلات جلوگیری کنیم. یکی از مواد غذایی که دارای خواص فراوانی می‌باشد، عناب است.

رفلاکس نوزادان (علائم و درمان) - نحوه مصرف شربت فاموتیدین برای نوزاد

میوه های عناب کالری کمی دارند و مطلقاً چربی ندارند. علاوه بر این، آنها دارای فیبر و پروتئین بالایی هستند. غذاهای غنی از پروتئین و فیبر باعث افزایش سیری می شوند و به طور بالقوه به حفظ وزن / کاهش وزن کمک می کنند.

از خواص عناب خشک ناشتا می‌توان به تاثیر آن برای کلیه اشاره کرد. این میوه با کاهش سطح کراتینین و اوره عملکرد کلیه را بهبود بخشید و می‌تواند از آسیب‌های هیستوپاتولوژیک کلیه جلوگیری کند.

تقویت حافظه از خواص عناب است. در یک مطالعه روی موش‌ها، عصاره عناب همچنین رشد و تکامل سلول‌های عصبی را در ناحیه شکنج دندانه دار در موش افزایش داد.

اگر می‌خواهید بدانید در رابطه با سلامت و زیبایی پوست خواص عناب چیست باید به شما بگوییم که مصرف روزانه دو عدد عناب خشک می‌تواند التهابات پوستی، قرمزی و خارش پوست ناشی از اگزما را کاهش داده و با تصفیه خون و بهبود گردش آن در بافت پوست، موجب از بین رفتن جوش و آکنه شود.

امروزه این‌کار را به‌شیوه صنعتی و با دستگاه‌های میوه خشک‌کن نیز انجام می‌دهند.

سلو‌ل‌های مغز با افزایش سن شروع به تحلیل می‌کنند. این امر خطر ابتلا به تعدادی از اختلالات عصبی را افزایش می‌دهد. عناب قادر است ذهن را آرام کند.

با مصرف عناب علاوه بر افزایش رشد مو، می‌توانید به درمان شوره و پوسته‌پوسته شدن سر، تقویت ریشه مو، افزایش لطافت و درخشش مو و همچنین کاهش موخوره کمک کنید.

عناب سرشار از پتاسیم است و سدیم کمی دارد. پتاسیم رگ های خونی شما را شل می کند و به تنظیم سطح فشار خون کمک می خواص خوردن عناب خشک کند.این میوه همچنین به عنوان یک عامل ضد آتروژن عمل می کند.

علاوه بر این، پلی‌ساکاریدهای عناب می‌توانند با مکانیسم‌های مختلفی مانند القای آپوپتوز (تورم و متلاشی شدن) سلول‌های توموری، جلوگیری از سرطانی شدن (اُنکوژنز)، گسترش سلول‌های تومور و بهبود پاسخ ایمنی به تومورها، فعالیت ضد‌سرطانی از خود نشان دهند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Report this page